Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИскам да започнем предаването със Световния ден на

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИскам да започнем предаването със Световния ден на
Коментари Харесай

Гала: Нека в 12 часа всички ние да почетем паметта на лекарите, загубили битката с ковид

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Искам да стартираме предаването със Световния ден на здравния служащ, който е през днешния ден. Винаги са били герои лекарите, само че през последната година и нещо, те са огромните, същинските герои на деня. С тези думи Гала откри „ На кафе “ по Нова ТВ.

Честит празник на всички лекари, от сърце им искам първо да са здрави, и Дай боже, повече успокоение да следва в напълно скоро бъдеще. Днес е доста специфичен ден за тях, освен тъй като им е празник, а тъй като самите те през днешния ден в 12 часа са решили да създадат една хубава самодейност, да почетат паметта на своите сътрудници, изгубили борбата с коронавирус. Точно в 12 часа във всички лечебни заведения и незабавни отделения ще има едноминутно безмълвие. Аз предлагам освен лекарите, всички ние да запазим една минута безмълвие в памет на тези герои. Ще свирят сирени, ще свирят клаксони на коли за спешна помощ, Честит празник още един път на всички здравни служащи, сподели още Гала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР